Long time ago!

Hejsan nu har det gått en hel månad sen sist. Vad har hänt, jo ingenting! Absolut ingenting! Förutom att jag nästan lyckas stänga av mina känslor men så fort jag försöker vara minsta avvisande så går det inte. Försöker vara så kall som de bara går men det skiter sig kan inte vara de mot dig! Fuck och sen känns de som du döljer något för mig eller bara jag som inbildat mig. aja sak samma!

Det är snart iaf en månad kvar innan jag sticker till USA :D wohooooo jobbade lite i helgen oxå så pengar kommer rulla in där lagom till man åker och allt :D Fy vad jag längtar! Sen att jag kommer få träffa min älskade Berra som jag inte sätt på ett halv år ett helt jävla halv år. Har saknat henne sjukt mycket 3 veckor i USA nice. Det enda jag är rädd över att du inte kommer vara kvar när jag kommer hem och så kan jag ju inte tänka. vi är ju precis inte ihop. Men blivit sååå uttnytjad av killar att jag har svårt att fatta varför du ens umgås med mig! Det är de enda jag är rädd för att du inte kommer vara kvar :( Känns som att jag då inte kommer ha mycket kvar här hemma på någotvis! Men låter som på dig att du kommer finnas kvar sen att man kanske inte vet på vilket sätt. Men det känns som denna resa ändå kommer vara nyttig för mig då jag kan fundera på vad jag verkligen vill! Känns så töntigt att skriva det här kan ju lika gärna skaffa mig en "dagbok och skriva av mig på eller hur? varför sitta och skriva ut vad man känner på en data skärm där alla typ kan läsa? Rätt onödigt faktiskt :D så nu blir de inge mer känslor snack här för det bara för värrar saken!

Nej nu väntar pluggandet suck. Och ikväll blir det film med tjejerna :D Åh så glad nu har vi umgåtts rätt mycket på sån kort tid känns som gammla goda tiden är tillbaka :) börjar bli glad haha jag glad? helt otroligt!

RSS 2.0