Sydafrika!

Satt och tänkte på resa till Afrika. Kan inte fatta att det snart bara är 2 år kvar. Många tycker väll det är övedrivet att prata om det nu, men det är mitt sätt och bearbeta allt eftersom man kommer vara borta några månader och har aldrig gjort en sådan resa! 2013 alltså tänk vad tiden går fort. Känns som att det nyss var 2008 och jag tog studenten och nu har jag läst på universitetet i hela 2 år, så snart står vi där 2013 shit kommer äga! Aa men nu till rubriken.
Sydafrika är vårt första stopp som vi iaf har planerat. Det är ju långt kvar så planerna kan ändras. Har hört att det är fint där, men vad kan man göra för saker? Måste kolla upp, söka på internet ja allt måste kollas upp. Jag är taggad! Bara till och spara spara spara. Den biten är iof klar men ändå måste spara massa pengar! Jag vet inte vad jag egentligen skulle skriva om haha. Åter kommer mer om det här när jag är lite mer på läst!


Jag behöver inte ha koll på vad jag känner, för andra har bättre koll!!

Ja lite kortfattat då, men det känns som att folk vet mer om mina känslor än vad jag vet. Det är ju tur att dem berättar för mig om hur jag känner annars skulle det ju bli lite kaos va? Aa haha nej men seriöst blir bara lite smått irriterad att folk drar slutsatser utan att fråga mig. Så om ni tror att jag känner något så kom gärna till mig och fråga en att dra undan. För blir mer sårad då, jag har svårt med kärlek och allt vad känslor heter. Nåväl!!

IMORGON ÄR DET PARTY!


Vill jag att drömmen ska bli sann?

Har aldrig trott att en dröm kan plåga en så mycket. Jag drömmde om dig här om dagen sjukt. Det har vart slut nu i 8 månader och har varken drömt eller tänkt på dig under denna tid. Jo kanske tänkt men inte drömmt. Den här drömmen var så verkligen men lite obehaglig. Du ville ha mig tillbaka men jag flydde och du förföljde mig, det var så konstig kändes som att den var sann men ändå så overklig. Och nu har den här drömmen förföljt mina tankar, vill jag att den ska vara sann? Okej inte att du förföljer mig för de var obehagligt. haha nu känns den så komiskt för det kan inte vara sann. Det har gått för lång tid och jag känner inget för dig, jag känner ingeting. Det måste ju betydda att jag gått vidare? Men varför har den plågat mina tankar då? Är det för att jag ville detta för 8 månader sen och inte nu? För jag vill inte, vi hade våran tid och jag känner inget! Nej det där var en sjuk dröm!

Snart blir det nog lite chips!

Lejonkungen

Satt och kollade på lejonkungen här om dagen med Fia. Så började jag fundera vilket land i Afrika utspelar sig lejonkungen i. Är det kenya eller?     Fan vad jag är taggad!

Satt och kollade på lejonkungen här om dagen med Fia. Så började jag fundera vilket land i Afrika utspelar sig lejonkungen i. Är det kenya eller?    

Fan vad jag är taggad!

????

Ehh just nu hajar jag ingeting vad som hänt med den här bloggen =S När jag klickar in på den så visar den en helt annan människa. allt är helt knas hör inne som att någon snott den haha seriöst fattar inte =S  HJJJÄÄÄÄLLLPP

Tankar!

Har tänkt så mycket senaste dagarna om vilka personer man ska lita på o.s.v. har märkt att man kan lita på folk fast i olika utsträckningar. Skulle ju till Umeå men det sket ju sig aa men skit samma!!!

Idag vart jag sjuk taggad innför Afrika shit tiden går fort och snart står jag där på Arlanda med Susanna och Jannica, kommer säkert böla haha. Men kommer vara sååå jävlans lycklig. Jag börja drömma om Afrika när jag var 7 år gamal vet inte varför kommer inte ihåg. Tror jag såg rädda barnen och sen dess var jag fast. Jag minns att jag sa till mamma "När jag blir stor ska jag åka till Afrika och hjälpa barnen där". Kommer vilja åka mer runt i världen och hjälpa. Den här resan kommer vara mitt livs upplevelse och att få resa runt i ett land som man bara älskar. Dessutom är det planerat att Fia ska följa med i några länder =) det här är sjukt nice. Längtar som fan och även till USA. Många undrar hur man kan göra såna här resor när man pluggar i och för sig Afrika blir efter att skolan är slut. Men Fia sa något klokt till mig varför jag gör såna här resor fast jag pluggar jo för jag tar mig råd till det. Man får helt enkelt offra en del saker i livet.

Det jag blir ledsen över är att jag inte kan prata om min dröm med vem som helst känns som att dem inte förstår och ställer frågor varför ska du det för? och det är värsta dyrt. JA jag vet att det kommer kosta MEN jag skiter i om det kommer kosta ca 40 000 kr för den här resan. För det här är min dröm och det är något jag måste innan man skaffar familj och sånt. aja skit samma. Tur att en del förstår till och med min älskade mormor stöttar mig i det här. Fan vad jag är glad =)

Nu ska jag sova Puss

Välkommen till min nya blogg!

Då kör vi! Här kan man följa mitt lilla rätt ointressanta liv men mest framförallt om min dröm resa till AFRIKA! Den resan kommer bli av våren 2013 är sjukt taggad. Men kommer även få läsa mina tankar om livet och känslor men för det mesta blir det Afrika. Älskar det landet. Sen kommer jag även att ta upp min resa till Usa som jag ska göra med min bästaste bästa vän Fia <3

RSS 2.0